De diensten waar wij in thuis zijn

Een woning verhuren, verkopen of aankopen. Een schatting van uw woning doen. Uw woning verkoopsklaar maken. Kennis over de vastgoedmarkt delen. Wij gaan ver in onze persoonlijke service. Wij bieden onze klan- ten een brede waaier aan diensten aan zodat we hen van a tot z kunnen helpen bij hun woonproject. En dat doen we met grote gedrevenheid.
Wij delen graag onze passie en kennis op deze vlakken:

Verkopen

Woningen, appartementen, gronden en opbrengsteigendommen

Verhuren

Woningen en appartementen

Gepersonaliseerde service

We vinden het belangrijk om volledig te begrijpen wat de klant wil. Daarom is persoonlijk contact zo belangrijk voor ons. Zo vinden wij het snelst een koper of uw droomwoning.

Schattingen

U wilt uw huis laten schatten? Dat regelen wij voor u. Onze expertise zorgt voor een exacte waardebepaling van uw woning.

Administratieve ondersteuning

Ons administratief team staat klaar om onze klanten te ondersteunen. Wij vragen de vereiste attesten voor verkoop op en werken het verkoopdossier af tot in de puntjes zodat alles eenvoudig afgehandeld kan worden met de notaris.

Begeleide bezoeken

Onze makelaar is bij elk bezoek aanwezig en geeft telkens een professionele, individuele rondleiding. Na elk bezoek geven we de verkoper feedback zodat hij zeer nauw betrokken wordt bij het verkoopproces. Bij interesse volgen de nodige onderhandelingen.

Marketing

We sparen kosten noch moeite om uw woning in de kijker te zetten. Zo gaan we voor de hoogste slaagkans van uw project.

Als eerste op de hoogte

Blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwe panden. Schrijf u in op onze nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat u uw droomwoning vindt in sneltempo.

Inzetten van ervaring

Dankzij onze ervaring in de regio en het feit dat we in de regio wonen, kennen we ze als geen ander en zijn we een goede garantie tot de verkoop of zoektocht van uw woning.

Uw woning verkoopklaar maken

We proberen telkens het maximale uit uw woning te halen. Dat betekent dat wij u ook adviseren over hoe u uw woning verkoopklaar kan maken. Het kan immers zijn dat kandidaat-kopers afgeleid worden door persoonlijk inrichting en kleuren van het pand en zo de mogelijkheden ervan uit het oog verliezen. Dan raden we home staging aan. Collega Karine Van Meerbeek is gediplomeerd home stager en neemt dan met alle plezier uw woning onder handen.

Kennis delen

Heeft u vragen over nieuwe regelgeving? U wilt meer inzage in de werking van de vastgoedmarkt? Wij willen de rol van regionaal kenniscentrum over de vastgoedmarkt op ons nemen. Stel dus gerust uw vragen. Wij delen graag onze kennis.

Clintimmo VOF

Brusselsesteenweg 415
3090 Overijse
BelgieĢˆ
T. +32 (0)2 304 70 88
M. +32 (0)486 791 343
BE0645.747.410
BIV 511568
Op zoek naar vastgoed?
Wij zoeken voor u!

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b te 1000 Brussel.