Clint Immo

Clintimmo, uw compromis tot geluk.

Onder de ervaren en gedreven leiding van Clint Alliet beschikt Clintimmo over alle capaciteiten om uw verhaal tot een succes te maken.
Clint werd in 2014 gebeten door de vastgoedmicrobe. Hij was jaren actief als makelaar in de Druivenstreek en bouwde de nodige kennis en ervaring op om met Clintimmo de vastgoedreferentie van de regio te worden. Hij blijft constant op zoek naar een originele en creatieve manier van samenwerken en zoeken naar de perfecte match.
Clintimmo bestaat uit een gedreven en enthousiast team waar elke persoon zijn/haar kwaliteiten kan gebruiken. Sinds enkele jaren zijn we actief op de vastgoedmarkt, voornamelijk in de regio "Druivenstreek": Hoeilaart, Overijse, Huldenberg en Tervuren. Ons kantoor ligt in het hart van deze streek.


Het Clintimmo team begeleidt u met hart en ziel: vanaf het eerste contact tot na het tekenen van de notariële akte. Wij willen met onze klanten een langetermijnrelatie opbouwen, gebaseerd op eerlijkheid en professionaliteit met ruimte voor uw verhaal en behoeftes. De verkoop of aankoop van een onroerend goed is een heel belangrijke gebeurtenis in uw leven. Wij beschouwen het dan ook als een voorrecht om daarvan deel te mogen uitmaken.

ClinTEAMo

Clint
zaakvoerder
Justine
administratief bediende
Lisa
vastgoedadviseur - verhuur
Elien
vastgoedmakelaar

Clintimmo BVBA

Brusselsesteenweg 415
3090 Overijse
België
T. +32 (0)2 304 70 88
BE0645.747.410
BIV 511568
NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160
Op zoek naar vastgoed?
Wij zoeken voor u!

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b te 1000 Brussel.