Clint Immo

Nieuwbouwprojecten

Project Maleizen-Dorp

Dit project heeft alles in zich om van Maleizen een écht dorp te maken, een aangename en sfeervolle plek om te wonen, ingebed in het groen en voorzien van winkelfaciliteiten op maat van de plek. Maleizen-Dorp is een realisatie van AURA i.s.m. Humbble Architecten (Gent) en Plant&Houtgoed (Overijse). We zijn met Clintimmo enorm fier dat we in samenwerking met AURA dit nieuwbouwproject op de markt kunnen brengen. Het project omvat 4 bouwvolumes, oordeelkundig ingepast in een zeer groot gebied, dat plaats biedt aan woningen, appartementen, een buurtsupermarkt en een aantal kleinere winkelruimtes. Alles ligt geconcentreerd rondom het nieuwe dorpsplein en is makkelijk bereikbaar… te voet, te fiets… Parkeren wordt voorzien ondergronds (voor de bewoners) en bovengronds (voor de bezoekers).

Groen en toekomstgericht… geen loze belofte maar realiteit. Het gehele projectgebied van ca. 2 hectare wordt slechts voor 25% ingenomen door bebouwing. Daardoor ontstaat een immens potentieel aan groene ruimte die wordt aangelegd ten behoeve van de Maleizenaar… wandelen, fietsen, ravotten… of gewoon rustig op een bank. Binnen het project zelf wordt ingezet op een maximale voorziening en gebruik van groene energie en waterrecuperatie.

Maleizen-Dorp… een écht dorp, klaar voor de toekomst!

Er zijn al heel wat appartementen verkocht, diegenen die nog overblijven kan je terugvinden in de sectie 'te koop'. Wees er snel bij!

Clintimmo BVBA

Brusselsesteenweg 415
3090 Overijse
België
T. +32 (0)2 304 70 88
BE0645.747.410
BIV 511568
NV AXA Belgium polisnr. 730.390.160
Op zoek naar vastgoed?
Wij zoeken voor u!

Als erkend vastgoedmakelaar-bemiddelaar onderworpen aan de BIV-plichtenleer.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16b te 1000 Brussel.